Από το 1983, η υπογραφή στο λουλούδι.

Από το 1983, η υπογραφή στο λουλούδι. Αυτό είναι το μότο μας και βάσει αυτού πορευόμαστε κάθε μέρα.

Είμαστε οι, Κωνσταντίνος και Στέφανος Ζουμίδης. Δεύτερης και τρίτης, αντίστοιχα, γενιάς ανθοδέτες. Το κατάστημά μας βρίσκετε στον Πειραιά και ονομάζετε Rikaflowers. Σίγουρα όσοι δεν μας γνωρίζετε ίσως αναρωτηθείτε για το όνομα του.

Το όνομα του προήλθε, λοιπόν, πολλά χρόνια πίσω από την μητέρα μας , Φρειδερίκη , όπου ήταν και εκείνη που ξεκίνησε την οικογενειακή μας επιχείρηση, το μακρινό πλέον 1983.

Στις μέρες μας, και έπειτα από μια πορεία δεκαετιών στο χώρο του λουλουδιού, συνεχίζουμε με την ίδια όρεξη , τις ίδιες αρχές αλλά με καινούργιες ιδέες και περισσότερη γνώση.

Είμαστε εδώ, για να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη στον τομέα των λουλουδιών. Είτε αυτό είναι ο γάμος σας , είτε είστε σε αναζήτηση κάποιου δώρου για τους οικείους σας , είτε απλά ζητάτε πληροφορίες για την διακόσμηση του χώρου σας.

Η φιλοσοφία μας είναι απλή μα συνάμα σημαντική για εμάς.

Ότι φτιάχνουμε, ότι δημιουργούμε, το κάνουμε με πάθος, το κάνουμε με αγάπη για το λουλούδι.

Για την σημαντικότερη στιγμή της ζωής σας , το ανθοπωλείο μας προσφέρει και δημιουργεί για σας προτάσεις ικανές να καλύψουν και τα πιο παραμυθένια σας όνειρα.

Προτάσεις γεμάτες γούστο και φαντασία , κοσμώντας με την παρουσία τους την όμορφη τελετή σας.

Our Team

Κωνσταντίνος Ζουμίδης

Flower Designer

Wedding Planner

Ο Κωνσταντίνος , είναι η ψυχή της ομάδας, έχει διακρίσεις σε πανελλήνιους διαγωνισμούς ανθοδετικής . Μεγαλύτερο του πλεονέκτημα είναι, η αγάπη του για το λουλούδι.

KonstantinosZoumidis

Στέφανος  Ζουμίδης

Florist

Wedding Planner

Ο Στέφανος, τρίτης γενιάς ανθοδέτης, μοιράζεται και εκείνος τις ίδιες αρχές που διέπουν την οικογενειακή επιχείρηση, από το 1983.

StefanosZoumidis